POGLEDAJTE KATALOG

KONTAKT

TEL: +385-51-671955
FAX:  +385-51-671132

MOB. +385-91-6719550
MOB. +385-91-3719550

URED I SKLADIŠTE

RIJEKA, DUBROVAČKA 1

_BASIC

Ugradbeni dovratnik Basic je najjednostavniji i najelegantniji model ugradbenog dovratnika. Predstavlja jednostavno rješenje kojim povećavamo stambeni prostor i ujedno ga uljepšavamo. Basic je idealno rješenje za prostorije u kojima je ušteda prostora od životne važnosti.

VIŠE...............

_DUPLEX

Ugradbeni dovratnik DUPLEX je dovratnik sa dva vratna krila, koja nam pretvaraju ambijent u jedinstven životni prostor. S dovratnikom DUPLEX postižemo dinamiku između dva prostora. U određenom trenutku si zaželimo dva prostora, međusobno podjeljena, a potom si zaželimo jedinstven prostor – sve to postižemo jednostavnim potezanjem vratnih krila bez obzira dali se radi o blagavaoni, uredu ili dnevnoj sobi.

 

_LIGHT

Na zadovoljstvo naših kupaca u ALUKOMENU smo razvili i LIGHT sustav ugradbenih
dovratnika. Model LIGHT predstavlja značajan korak u razvoju ugradbenih dovratnika,
koji našim kupcima osigurava i jednostavnu ugradnju svih vrsta elektroinstalacija, što ga
izdvaja od ostalih ugradbenih dovratnika.

VIŠE...............

_DUPLEX ELEGANCE

S modelom DUPLEX ELEGANCE maksimalno štedimo na prostoru obzirom da je dovratnik izrađen tako da se dvoja vratna krila zatvaraju u jedan dovratnik (jedno uz drugo). Ugradbeni
dovratnik DUPLEX ELEGANCE je potpuno rješenje za uštedu prostora u Vašoj kuhinji, dnevnoj sobi ili nekom drugom prostoru.

VIŠE...............

_DUPLEX LINEAR

DUPLEX LINEAR je jedinstven dovratnik, koji nam omogućuje istovremeno zatvaranje dva vratna krila u centralni dovratnik. I ovaj model je raspoloživ u različitim veličinama. Istovjetno kao kod modela DUPLEX ELEGANCE i u ovom slučaju dobivamo dvostruku svijetlu mjeru prolaza.

VIŠE...............